Sofisio.ro

Dintr-o mare problemă pentru un site - neindexarea în motoarele de căutare, am inversat în generarea de trafic prin afișarea site-ului pe poziții pe prima pagină în căutări, pe anumite cuvinte cheie dorite de proprietar.

 • Sofisio.ro

  Dintr-o mare problemă pentru un site - neindexarea în motoarele de căutare, am inversat în generarea de trafic prin afișarea site-ului pe poziții pe prima pagină în căutări, pe anumite cuvinte cheie dorite de proprietar.

  Vezi site
 • Inițierea proiectului

  Competiția pe piața de traduceri este foarte mare. De aceea este nevoie de servicii care să rezolve rapid traducerile, necesare în acea zi. Dar pentru ca oamenii să găsească site-ul este nevoie și de creștere organică în motoarele de căutare, pe lângă reclamele plătite.

  Strategia digitală

  Problema cu care a venit proprietarul site-ului a fost că site-ul nu s-a indexat deloc nici după 3 luni de la publicarea sa. Și asta este o mare problemă pentru site-uri: să fie inexistente în motoarele de căutare.

  Pentru aceasta am fost recomandată de un alt client (mulțumit!) și, după auditul site-ului, am rezolvat problema.

  Dezvoltare WordPress

  Rezolvarea problemei a început cu SEO tehnic ce cuprinde: modificarea paginilor în cod, optimizarea imaginilor ca dimensiune, viteza site-ului – încărcarea rapidă a paginilor, mai ales pe mobil. Astfel site-ul a putut fi indexat de Google, Bing și alte motoare de căutare. Primul pas a fost făcut.

  Al doilea pas a fost implementarea unui formular de contact prin care se culeg datele clienților, cu respectarea GDPR.

  Prima pagină a site-ului

  Serviciu SEO

  După SEO tehnic, am trecut la optimizarea paginilor pe conținut. Acest proces este mai lung și rezultatele depind de competiția pe motoarele de căutare. Dar cu o documentare bună, un conținut potrivit clientului ideal și crearea paginilor cu acest conținut, site-ul a început să urce pe prima pagină cu câteva cuvinte cheie: traduceri rapide, traduceri germana autorizate, traduceri legalizate sector 6. Paginile indexate și care apar la căutare pe cuvintele cheie dorite de proprietar, ajută afacerea să fie vizibilă, la o distanță de un click sau tap și o căutare.

  Mentenanță

  După lansare am încheiat și un contract de mentenanță care este în desfășurare. Ca la toate site-urile, serviciul de mentenanță cuprinde actualizarea tehnică a platformei, modulelor și temei, precum și a erorilor care apar. De asemenea asigură optimizarea bazei de date, recomandări de optimizare a serverului și a vitezei de încărcare a site-ului.

  Rezultate dorite

  Site-ul se încarcă rapid, este găsit în căutarea organică și atrage clienți. Proprietarul asigură servicii de calitate și rapide. Astfel, prezența online și satisfacerea clienților este lozul câștigător pentru acest tip de afacere.

  ResponsiveDesign

  Ești gata pentru un nou site?

  Fii și tu printre cele peste 150 de companii și ONG-uri pe care le-am ajutat să aibă un site de prezentare al afacerii, un magazin online sau un site de donații.