Osteomedicare

Site de prezentare servicii osteopatie, kinetoterapie, fizioterapie și neurofeedback. Asigură prezența digitală a companiei și atragerea de potențiali clienți.

 • Osteomedicare

  Site de prezentare servicii osteopatie, kinetoterapie, fizioterapie și neurofeedback. Asigură prezența digitală a companiei și atragerea de potențiali clienți.

  Vezi site
 • Inițierea proiectului

  Compania Osteomedicare m-a contactat pentru crearea unui site de prezentare a serviciilor oferite. Cerința principală a fost legarea site-ului cu o aplicație de programare a clienților pentru toți specialiștii.

  Strategia digitală

  Înainte de crearea site-ului am început cercetarea SEO și am stabilit paginile principale și ce articole educative vor fi scrise.

  Apoi am creat arhitectura informației și elementele fiecărei pagini, astfel încât să informeze potențialii clienți despre oferta companiei.

  Dezvoltare WordPress

  Platforma utilizată este versatilă și permite implementarea cerințelor inițiale ale site-ului, dar și a cerințelor ulterioare. Clientul a dorit să poată face modificări în conținut, ceea ce este posibil datorită modului de creare a site-ului.

  StoryBrand

  Prima pagină a fost creată după modelul StoryBrand care se adresează în primul rând clientului, scoate în evidență nevoile acestuia și îi oferă o soluție și un plan de aplicare a soluției.

  Astfel mesajul este clar, simplu de înțeles de către clienți și face rapidă achiziționarea serviciilor.

  SEO

  După lansarea site-ului, în următoarele 6 luni am optimizat site-ul pentru motoarele de căutare pe cuvinte cheie relevante afacerii. Acum este pe primele locuri în căutări pe cuvintele cheie stabilite.

  Mentenanță

  După lansare am încheiat și un contract de mentenanță care este în desfășurare. Serviciul de mentenanță cuprinde actualizarea tehnică a platformei, modulelor și temei, precum și a erorilor care apar. De asemenea asigură optimizarea bazei de date, recomandări de optimizare a serverului și a vitezei de încărcare a site-ului.

  ResponsiveDesign

  Ești gata pentru un nou site?

  Fii și tu printre cele peste 150 de companii și ONG-uri pe care le-am ajutat să aibă un site de prezentare al afacerii, un magazin online sau un site de donații.