Nuca Organic

Strategia de email marketing și crearea de conținut optimizat au plasat site-ul mai sus în căutări. Mentenanța tehnică a rezolvat multe probleme care apar inerent într-un magazin online.

 • Nuca Organic

  Strategia de email marketing și crearea de conținut optimizat au plasat site-ul mai sus în căutări. Mentenanța tehnică a rezolvat multe probleme care apar inerent într-un magazin online.

  Vezi site
 • Inițierea proiectului

  Compania Nuca Organic SRL m-a contactat pentru mentenanța magazinului online și pentru servicii de optimizare pentru motoarele de căutare.

  Strategia SEO

  Inițial am făcut câteva modificări în site pe parte tehnică și apoi am continuat cu crearea de conținut și optimizarea acestuia pe cuvintele cheie dorite. Traficul organic s-a dublat în 9 luni de când site-ul este optimizat, iar vizitatorii au crescut cu 50%. Vânzările au crescut cu 184%.

  Site-ul are un număr mic și fix de produse, iar clienții trebuie fidelizați pentru a reveni. De aceea am recomandat email marketing.

  Email marketing

  Aplicația utilizată este Mailerlite care are un procent mare de livrare a mesajelor. Automatizarea vine în ajutor pentru livrarea mesajelor.

  Pop-up newsletter

  Vizitatorii se abonează la newsletter printr-un pop-up care trimite un email cu cod de reducere de 10% pentru prima comandă.

  Mentenanță

  În contractul de mentenanță, care este în desfășurare, am cuprins actualizarea tehnică a platformei, a modulelor magazinului online și temei, precum și a erorilor care apar. De asemenea, am instalat și configurat module noi de marketing care aduc un plus de interes pentru clienți.

  Content Marketing

  Articolele din blog au între 1000 – 2300 de cuvinte, conțin cuvinte cheie, ce ajută pentru SEO, și produsele prezentate. Informația este utilă clienților și aceștia pot da click pe produsele inserate în articol pentru a cumpăra cât mai ușor.

  Informații de interes în blog

  Concluzii

  Serviciile de SEO, email marketing și mentenanță sunt în desfășurare și preconizăm o dublare a veniturilor până la finalul anului.

  ResponsiveDesign

  Ești gata pentru un nou site?

  Fii și tu printre cele peste 150 de companii și ONG-uri pe care le-am ajutat să aibă un site de prezentare al afacerii, un magazin online sau un site de donații.