MaiMultVerde

Asociația MaiMultVerde are activități permanente, iar site-ul este în continuă schimbare.

 • MaiMultVerde

  Asociația MaiMultVerde are activități permanente, iar site-ul este în continuă schimbare.

  Vezi site
 • Inițierea proiectului

  Asociația Maimultverde a avut nevoie de un redesign al vechiului site pentru a reorganiza informația din ce în ce mai diversă. Trecerea la noul site a necesitat mai multe etape până la lansare. Aceste etape au fost strategia digitală, crearea conținutului și stabilirea imaginilor oficiale care să fie inserate în noul site, dezvoltarea site-ului și integrarea sa cu un modul de donații.

  Strategia digitală

  După câteva discuții cu membrii fondatori ai asociației, am stabilit ca site-ul să conțină proiectele vechi (vechile articole din blog) cu categorii noi – Proiecte încheiate, Proiecte în curs și Proiecte în dezvoltare.

  Punctul principal l-a constituit zona de donații. Acestea aveau nevoie de descărcarea unei felicitări cu mesaj personalizat al donatorului.

  Dezvoltare WordPress

  Site-ul inițial a fost creat în WordPress și am rămas pe aceeași platformă pentru noul site. Modulul de donații este Give, dar am creat un plugin pentru integrarea modulului cu procesatorul de plăți Euplatesc.ro.

  Un alt punct de atracție este harta dinamică, unde sunt afișate zonele de împădurire, zonele cu ape curățate și centrele de închiriere biciclete.

  Proiectele sunt de tip custom post types pentru a le distinge de articolele din blog.

  Training

  Site-ul a fost realizat cu un constructor de pagini pentru a fi ușor de actualizat de către membrii asociației. Aceștia au beneficiat de o sesiune de training prin Zoom. Actualizările de rutină sunt făcute acum de către asociație.

  Mentenanță

  După lansare am încheiat și un contract de mentenanță care este în desfășurare. Serviciul de mentenanță cuprinde actualizarea tehnică a platformei, modulelor și temei, precum și a erorilor care apar. De asemenea asigură optimizarea bazei de date, recomandări de optimizare a serverului și a vitezei de încărcare a site-ului.

  Alte dezvoltări

  Site-ul s-a dezvoltat și cu o zonă de donații pentru produsele inscripționate cu denumirea asociației de tip tricouri, sacoșe, magneți și altele.

  Rezultate dorite

  Donatorii aveau nevoie de o platformă flexibilă, iar asociația de un modul de donații care generează rapoarte și este legat de platforma Mailchimp. Integrarea făcută îndeplinește toate aceste criterii.

  ResponsiveDesign

  Ești gata pentru un nou site?

  Fii și tu printre cele peste 150 de companii și ONG-uri pe care le-am ajutat să aibă un site de prezentare al afacerii, un magazin online sau un site de donații.