Madalina-Samoila.com

Redesign site cu un aspect modern, încărcare rapidă, creare platformă de curs, plata cu cardul și accesare ușoară a cursului de către clienți. Mesajul a fost complet refăcut pentru a reflecta serviciile oferite.

 • Madalina-Samoila.com

  Redesign site cu un aspect modern, încărcare rapidă, creare platformă de curs, plata cu cardul și accesare ușoară a cursului de către clienți. Mesajul a fost complet refăcut pentru a reflecta serviciile oferite.

  Vezi site
 • Inițierea proiectului

  Mădălina Samoilă m-a contactat pentru refacerea vechiului site, cu cerința ca site-ul să aibă un modul de vânzare cursuri funcțional și ușor de accesat de către clienți.

  Probleme

  După studierea vechiului site, am identificat câteva probleme: mesajul incongruent cu afacerea, încărcarea lentă a site-ului, clienții nu se puteau autentifica în platformă după plata cursului.

  Toate aceste probleme au condus la o conversie foarte slabă a site-ului și la nemulțumirea clienților, cât și a proprietarului.

  Strategia digitală

  Înainte de crearea noului site am început cercetarea pentru SEO și am stabilit paginile principale și modul de afișare a paginilor cursului.

  Apoi am creat arhitectura informației și elementele fiecărei pagini, astfel încât să informeze potențialii clienți despre ofertele companiei.

  Dezvoltare WordPress

  Site-ul inițial a fost creat în WordPress, de aceea am rămas pe aceeași platformă pentru noul site. Prima pagină a fost creată după modelul StoryBrand pentru a empatiza cu potențialii clienți.

  Din vechiul site am păstrat logo, unele imagini – pe care le-am optimizat, și articolele.

  Unele elemente, cum ar fi caseta cu apelul la acțiune, se repetă pe toate paginile, ceea ce păstrează consecvența mesajului.

  Mentenanță

  După lansare am încheiat și un contract de mentenanță care este în desfășurare. Serviciul de mentenanță cuprinde actualizarea tehnică a platformei, a modulelor și temei, precum și a erorilor care apar. De asemenea asigură optimizarea bazei de date, recomandări de optimizare a serverului și a vitezei de încărcare a site-ului.

  StoryBrand

  Prima pagină a fost creată după modelul StoryBrand care se adresează în primul rând clientului, scoate în evidență nevoile acestuia și îi oferă o soluție și un plan de aplicare a soluției.

  Prima pagină a site-ului pe model StoryBrand

  Email Marketing

  Site-ul are integrat formularul pentru abonare la newsletter, iar clienții cursului sunt abonați la newsletter dacă optează în pagina de cumpărare.

  Plata online

  Cursul poate fi achiziționat prin plata cu cardul, ceea ce oferă acces imediat după finalizarea plății. Am folosit modulul WooCommerce pentru că este compatibil cu modulul de crearea a cursurilor. Factura se creează prin sistemul de facturare Oblio.

  Noul site are o nouă schemă de culori, altă structură a paginilor și, cel mai important, un mod facil de plată și accesare a cursurilor online.

  Rezultate dorite

  Cea mai mare problemă de rezolvat a fost accesarea facilă a cursului de către cursanți, automat, fără implicarea proprietarului. Cu modulul potrivit pentru curs, plata cu cardul și facturarea automată, nevoile proprietarului au fost îndeplinite.

  ResponsiveDesign

  Ești gata pentru un nou site?

  Fii și tu printre cele peste 150 de companii și ONG-uri pe care le-am ajutat să aibă un site de prezentare al afacerii, un magazin online sau un site de donații.