InAerLiber

Informarea cetățenilor despre spații verzi, mobilitatea urbană, deșeuri urbane, prezentare evenimente de mediu.

 • InAerLiber

  Informarea cetățenilor despre spații verzi, mobilitatea urbană, deșeuri urbane, prezentare evenimente de mediu.

  Vezi site
 • Inițierea proiectului

  Acest site este al treilea pe care Asociația MaiMultVerde l-a contractat cu noi. Un proiect mai mic la care ne-a făcut plăcere să lucrăm.

  Design

  Am convenit ca designul să fie unul simplu, curat, accentul fiind pus pe tipografie și de aceea s-a cumpărat un font deosebit. Cele trei linii de dezvoltare a proiectelor sunt marcate cu culori diferite. Unele secțiuni cu informații au un design în trend, cu dreptunghiuri rotunjite la colțuri.

  Prima pagină conține un slider care este populat cu imagini de la ultimele evenimente.

  Dezvoltare WordPress

  Platforma aleasă a fost WordPress în combinație cu un constructor de pagini. Șabloanele paginilor sunt create cu ajutorul acestui constructor și am avut nevoie doar de o temă minimală, ca suport.

  Traseele în aer liber sunt posturi personalizate cu câmpuri specifice, ușor de populat de către membri asociației.

  Pagină Trasee

  Site-ul are un blog unde sunt articole informative și educative despre deșeuri, aer curat și mobilitate urbană. De asemenea, am creat posturi personalizate pentru evenimentele care se desfășoară pe cele 3 direcții ale proiectului.

  Mentenanță

  După lansare am încheiat și un contract de mentenanță care este în desfășurare. Serviciul de mentenanță cuprinde actualizarea tehnică a platformei, a modulelor și temei, precum și a erorilor care apar. De asemenea asigură optimizarea bazei de date, recomandări de optimizare a serverului și a vitezei de încărcare a site-ului.

  Concluzie

  Deoarece site-ul are un număr minim de module, se încarcă repede și este ușor de actualizat de către membrii asociației.

  ResponsiveDesign

  Ești gata pentru un nou site?

  Fii și tu printre cele peste 150 de companii și ONG-uri pe care le-am ajutat să aibă un site de prezentare al afacerii, un magazin online sau un site de donații.