In Vogue

Magazin online fashion cu produse serie mică.

 • In Vogue

  Magazin online fashion cu produse serie mică.

  Vezi site
 • Inițierea proiectului

  Magazinul online de fashion s-a dorit a fi o prelungire a magazinelor existente. Realizarea sa a fost începută cu schema de culori roșu și negru și crearea unui design cu stil.

  Fluxul magazinului de comerț online

  Un magazin de comerț online ar trebui să aibă un flux standard pentru ca potențialilor clienți să le fie ușor să cumpere. Modulul utilizat este WooCommerce, ce permite crearea unui magazin online cu diverse tipuri de produse, gestionarea comenzilor și mai multe metode de plată – ramburs și cu card.

  Acest magazin are produse de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, ulterior vor fi și pentru copii. Majoritatea produselor de îmbrăcăminte sunt produse variabile, cu atribute de culoare și mărime.

  Hero produse în prima pagină

  Fluxul standard este de alegere a produselor dintr-o categorie, adăugarea în coș, finalizarea comenzii, plata și email-ul de confirmare comandă. După livrare, se emite un email cu factura și se închide comanda.

  Procesarea plății se face prin două metode: numerar la livrare și plata cu cardul. Costul livrării este calculat dinamic în funcție de tariful din contract cu livratorul.

  Training și actualizare magazin

  Informațiile despre fluxul prezentat mai sus au fost livrate printr-un training de o jumătate de zi. Este important ca cei care dețin magazinul online să înțeleagă acest flux pentru a lua rapid decizii de business. Importul de produse îl facem noi cu concursul proprietarului care asigură imaginile și datele produselor.

  SEO

  Cercetarea SEO a fost utilizată strict pentru crearea de categorii și denumirea produselor. Optimizarea s-a făcut doar pe imagini. Chiar dacă nu s-a continuat, prima vânzare a apărut pentru că site-ul s-a indexat rapid și a urcat pe primele pagini cu produse dintr-un anumit brand, cu o competiție mai mică.

  Provocări

  Cea mai mare provocare este crearea de fotografii de calitate a produselor. În final s-a optat la colaborarea cu un fotograf de produs care a făcut fotografii pe modelele existente în magazinele clasice.

  Evidențierea categoriilor de produse

  Altă provocare este importul produselor, acestea fiind de serie mică, iar magazinul necesită importuri de produse noi în timp scurt. Produsele se importă dintr-un fișier de tip excel cu o structură specifică ce poate fi completat de companie.

  Concluzie

  Gestionarea unui magazin online necesită eforturi consistente, de la încărcarea produselor, promovarea acestora și până la livrarea lor. Ne-am implicat și am dat tot concursul pentru ca acest magazin să aibă succes.

  ResponsiveDesign

  Ești gata pentru un nou site?

  Fii și tu printre cele peste 150 de companii și ONG-uri pe care le-am ajutat să aibă un site de prezentare al afacerii, un magazin online sau un site de donații.