Expoziție Ongen

Proiect care transpune în versiune digitală expoziția fizică a tuturor activităților, pe ani.

 • Expoziție Ongen

  Proiect care transpune în versiune digitală expoziția fizică a tuturor activităților, pe ani.

  Vezi site
 • Inițierea proiectului

  În cadrul unui proiect, Asociația Ongen a avut nevoie de un site pentru a expune digital 44 de proiecte principale pe care le-a derulat pe parcursul a 11 ani.

  Dezvoltare WordPress

  Am convenit ca designul să fie unul simplu, cu accentul de culoare al brandului. Prima pagină conține un slider care este populat cu imagini de la cele mai importante evenimente. Paginile evenimentelor au un design ce conțin secțiuni care se afișează doar dacă au conținut.

  Pagină eveniment

  Aceste pagini sunt populate cu conținut din editorul WordPress prin câmpuri dinamice ale șablonului de pagină. Această strategie permite crearea paginilor cu secțiuni diverse, în funcție de conținutul inserat.

  Tehnic, site-ul nu are o temă, am folosit un constructor de pagini, mai puțin cunoscut, ce permite crearea de șabloane cu câmpuri dinamice.

  Mentenanță

  După lansare am încheiat și un contract de mentenanță care este în desfășurare. Serviciul de mentenanță cuprinde actualizarea tehnică a platformei, a modulelor și temei, precum și a erorilor care apar. De asemenea asigură optimizarea bazei de date, recomandări de optimizare a serverului și a vitezei de încărcare a site-ului.

  Training

  Membrii asociației au beneficiat de un training scurt ce le permite să insereze corect conținutul în paginile evenimentelor.

  Concluzie

  Deoarece site-ul are un număr minim de module, se încarcă repede și este ușor de actualizat de către membrii asociației.

  ResponsiveDesign

  Ești gata pentru un nou site?

  Fii și tu printre cele peste 150 de companii și ONG-uri pe care le-am ajutat să aibă un site de prezentare al afacerii, un magazin online sau un site de donații.