AdinaPaun.ro

Informarea publicului referitor la moașe și promovarea serviciilor de moașă.

 • AdinaPaun.ro

  Informarea publicului referitor la moașe și promovarea serviciilor de moașă.

  Vezi site
 • Inițierea proiectului

  Adina este moașă medicală și educator prenatal, cu o activitate intensă. Site-ul este utilizat pentru a se promova în mediul online.

  Strategia digitală

  Structura site-ului a fost creată ținând cont de toate informațiile pe care această activitate le cuprinde. Blogul este o resursă informațională pentru viitoarele mămici, iar pagina Media are articole din alte publicații de specialitate.

  Activitățile Adinei sunt prezentate în 3 pagini cu obiectivul de a informa strict pe acel subiect.

  Dezvoltare WordPress

  Platforma aleasă este WordPress împreună cu un constructor de pagini, ce permite modificarea facilă din partea Adinei.

  Prima pagină AdinaPaun.ro

  Mentenanță

  După lansare am încheiat și un contract de mentenanță care este în desfășurare. Serviciul de mentenanță cuprinde actualizarea tehnică a platformei, modulelor și temei, precum și a erorilor care apar. De asemenea asigură optimizarea bazei de date, recomandări de optimizare a serverului și a vitezei de încărcare a site-ului.

  Concluzie

  “Am apelat la Gina pentru a reface site-ul pe care-l aveam. Comunicarea a fost excelentă pe tot parcursul proiectului. Ce ne-a inspirat a fost grija ca noi să putem modifica ușor conținutul, chiar să creăm singuri pagini cu structuri complicate. După lansare am încheiat un contract de mentenanță, partea tehnică ne depășește. Acum site-ul e pe mâini bune.”

  — Adina Păun, Moașă, consultant IBCLC, educator pre și post natal

  ResponsiveDesign

  Ești gata pentru un nou site?

  Fii și tu printre cele peste 150 de companii și ONG-uri pe care le-am ajutat să aibă un site de prezentare al afacerii, un magazin online sau un site de donații.