Cum lucrăm

Realizarea unui proiect web începe de la idee și se finalizează cu un produs digital ce dă valoare afacerii sau brandului personal. Ne place să comparăm acest proces cu o croazieră.

Înainte de îmbarcare, analizăm ideea și o validăm. În timpul călătoriei venim cu soluția potrivită, comunicăm mesajul atât vizual cât și ca text,  apoi finalizăm site-ul. După debarcare, te ajutăm să menții și să crești noul site.

Etapa 1: Analiză și validare

Fiecare tip de proiect începe cu stabilirea obiectivelor și clarificarea rezultatelor. De aceea îți adresăm întrebările potrivite pentru a descoperi adevăratul motiv pentru care ai nevoie de un nou site web și ceea ce încerci să obții cu ajutorul lui.

Unele dintre aceste întrebări pot părea puțin incomode. Un site web este un produs complex, iar dacă nu avem răspunsurile de la început, nu îți putem oferi soluția.

Etapa 2: Structurarea site-ului

Stabilim împreună ce probleme ai nevoie să rezolvăm și obiectivele pe care dorești să le obții, și construim o structură vizuală a site-ului web.

Acest lucru ne aduce la unison cu privire la prioritățile pe care le are noul site și la cea mai bună modalitate de a structura informațiile pentru potențialul client.

Etapa 3: Conținut și Design

Luăm toate detaliile despre companie, publicul vizat și modul în care stabilim cum să navigheze  utilizatorii pe site, apoi stabilim schema de culori și tipografia.

Interfața și experiența utilizatorului sunt concepute pentru a permite publicului să navigheze cu ușurință și să utilizeze site-ul pentru a-și atinge obiectivele și a-și rezolva problemele. Iar astfel se ating obiectivele afacerii pe care le-am stabilit.

Etapa 4: Dezvoltare site

Un site web complet funcțional este creat folosind schema de culori aprobată, împreună cu textul și imaginile pe care le-ai furnizat.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru conținut scris, creație de imagine sau fotografie, echipa noastră este disponibilă pentru fiecare proiect la un preț adițional.

Etapa 5: Lansare și Actualizare continuă

Prima fază a călătoriei se apropie de final. Testăm site-ul, facem formalitățile de debarcare și-l lansăm publicului larg.

Următoarea fază a călătoriei este de îmbunătățire continuă a ceea ce oferă afacerea, de menținere a site-ului actualizat. De asemenea, poți veni cu idei noi sau modificări, atât de necesare unui site pentru a evolua și a ține pasul cu cerințele clienților sau utilizatorilor săi.

Dă-ne mai multe date despre proiectul tău

Și pentru că avem nevoie să cunoaștem despre ce proiect este vorba, te rugăm să completezi formularul de pe pagina următoare.

Astfel vedem dacă este potrivit să lucrăm împreună.

Ce spun clienții noștri

site-pauladrosescuredesign-pauladrosescu

Actualizează-ți site-ul

Ai un site mai vechi care nu te ajută? Hai la noi să îl refacem.

ResponsiveDesign te ajută să înțelegi publicul țintă și să stabilești obiectivele prezenței tale online pentru a avea succes.

Succesul este diferit pentru fiecare pagină web în parte:  vizibilitate online, vânzare, funcționalitate specifică, poziționare pe piață, pagină adaptabilă pe orice dispozitiv. Sau cum definești tu succesul.